Dance 2 Trance - Moon Spirits (1992)

Duitsland
Dance
Label: Blow Up

1. Kayenta (6:19)
  2. We Came in Peace [Desert Mix] (5:05)
  3. Freaks (6:21)
  4. Sit Together (5:10)
  5. Hello San Francisco [Golden Gate Mix] (6:45)
  6. Mr. Cannabis (9:18)
  7. P.ower of A.merican N.atives (5:56)
  8. Atlantis (5:10)
  9. Remember Exxon Valdez (7:46)
  10. Where Is Dag? (6:10)
avatar van Lennonlover
power of american natives is ongelofelijk goed!

avatar van monique
blijft inderdaad een lekker nummer

avatar van Demoniac
Dat is een geweldig nummer inderdaad, maar deze cd heeft verder maar bar weinig dat me kan boeien. Vooral erg 'zweverige' muziek en dat doet me niet zo veel. Hello San Francisko als enige uitzondering hier.

avatar van RogerV
Toch een behoorlijk goede tranceplaat die wat meer op luistermuziek en de ambientkant van trance is gericht. Niet echt een dansplaat. Zeker die Jam el Mar is een buitengewoon goede producer.

Beste blijft natuurlijk The Power of American natives. Wat een opbouw heeft die plaat en wat een heerlijke stem. Het is een van de grootste trancehits die Nederland heeft gehad.

avatar van trebremmit
Jammer van die saaie remix van het geweldige nummer We Came in Peace, snap niet dat ze het origineel er niet gewoon opgezet hebben, zelfde geldt een beetje voor Hello San Francisco.
Freaks kende ik nog niet, leuke ontdekking, erg goed nummer, en P.ower of A.merican N.atives blijft goed na al die jaren, ook mooi vind ik de opener, een erg sfeervol ambient nummer. Helaas vind ik de rest niet zo boeiend, niet slecht maar wel wat vulling vergeleken met de nummers die ik noemde.

Een van hun beste vind ik trouwens deze Dance 2 Trance - Dance 2 Trance - YouTube maar die staat helaas nergens op, alleen op een single, ik kan zelfs geen verzamelaar vinden waar dat nummer op staat.