menu

Gioeli / Castronovo - Set the World on Fire (2018)

mijn stem
3,83 (6)
6 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: Frontiers

  1. Set the World on Fire (3:30)
  2. Through (4:05)
  3. Who I Am (2:59)
  4. Fall Like an Angel (3:37)
  5. It's All About You (4:33)
  6. Need You Now (3:54)
  7. Ride of Your Life (3:52)
  8. Mother (3:54)
  9. Walk with Me (3:49)
  10. Run for Your Life (4:52)
  11. Remember Me (4:22)
  12. Let Me Out (4:25)
totale tijdsduur: 47:52
zoeken in:
jakkepoes
Benieuwd naar deze. Het nummer Through staat op YouTube en klink veelbelovend.

jakkepoes
Prima werk hebben de heren Gioeli en Castronovo afgeleverd. 25 jaar na hun samenwerking in Hardline vonden de heren elkaar weer en maakten deze cd. De eerste 2 nummers zijn duidelijk het sterkst en de cover had wat mij betreft niet gehoeven. Toch is het degelijke melodieuze hardrock uit de koker van Frontiers en Alessandro Del Vecchio die de produktie weer voor zijn rekening nam. Verwacht niets nieuws onder de zon maar dat hebben deze heren ook niet nodig en wat een stem heeft Deen Castronovo nog steeds.
Vier sterren voorlopig.

avatar van Marco van Lochem
3,5
Met hoge verwachtingen keek ik uit naar de hernieuwde samenwerking van drummer Deen Castronovo (Bad English, Journey, Revolution Saints) en zanger Johnny Gioeli (o.a. Axel Rudi Pell). Begin jaren negentig maakten ze deel uit van Hardline en het debuutalbum van die band is nog steeds een juweeltje. "SET THE WORLD ON FIRE" laat het van Frontiers (label) bekende melodieuze rock horen, zonder ergens uit de bocht te vliegen. Degelijk, goed gezongen, prima gespeeld met mooie composities. Minpunt vind ik het van Lady Antebellum bekende "NEED YOU NOW", dat werkelijk niets toevoegd aan het origineel. Ruim 3 kwartier prima muziek, maar met deze 2 kanjers had ik iets meer verwacht.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:33 uur

geplaatst: vandaag om 10:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.