Petit Vodo - I Like It Like That (2018)

1 stem

Frankrijk
Blues
Label: Bordeaux Rock

1. Take Five (2:52)
  2. Hip Shake (4:24)
  3. Frankie and Albert (4:53)
  4. Death Letter Blues (3:36)
  5. The Man with Constant Sorrows (2:57)
  6. Sadie (4:54)
  7. Boom Boom (3:19)
  8. Motherless Children (3:16)
  9. Tinvodotone (3:34)
  10. Everything Is Gonna Be Allright (4:19)
Hendrik68
Ik was in 1993 in Bordeaux en begreep direct dat ook een Fransman best wel in de ban van de blues kan raken. Ik was er maar 1 dag en heb natuurlijk lang niet alles gezien, maar ik werd er niet echt vrolijk van die dag. Buitengewoon saaie stad best wel. Wat Sebastian Chevalier van zijn stad vindt weet ik niet, maar ik weet wel dat hij als Petit Vodo een geweldige interpretatie van de blues aan de dag legt. Hij is ook een voorbeeld van een man die alles zelf bespeelt, zoals we dat in de blues zo vaak zien. Maar de energie waarmee Chevalier dit doet is weer van een totaal andere orde. Dit is Left Lane Cruiser, maar dan alleen zeg maar. Garageblues van het zuiverste water. Paar eigen nummers en een paar covers en laat Petit Vodo maar schuiven. Compromisloos van begin tot eind. Als dit je niet wakker schudt, weet ik het ook niet meer.