MOTOR - Unhuman (2007)

Label: Mute

1. Bleep #1 (5:05)
  2. Unhuman (5:00)
  3. Drug Punk (6:15)
  4. 20 Volts of Steel (4:39)
  5. Night Drive (4:44)
  6. Tête en Plastique (3:50)
  7. Flashback (4:46)
  8. Re-Format (4:11)
  9. AC 775 (5:47)
  10. Sikk (6:41)
Electro_
Klunk is nog maar net een jaar uit en hier is dan al z'n opvolger. Het eerste album vond ik gelijk erg leuk maar verveelde al snel en staat momenteel op een krappe voldoende. De nummers waren te langdradig en niet erg spannend.
Het lijkt alsof MOTOR dat zelf ook vindt want dit album is een stuk leuker en afwisselender dan het debuut.
Alles klinkt net even wat frisser en de melodieën zitten wat beter in elkaar. Benieuwd of dit ook zo snel verveeld, maar de eerste luisterbeurt bevalt me zeer goed .

Hmm, ben benieuwd.

avatar van doornappel
MOTOR is echt te gek, zo'n heerlijke muziek, vind Klunk echt een top plaat...gaat (bij mij althans) niet vervelen! vandaag deze nieuwe cd op mijn deurmat aangetroffen en vanavond staan ze live in Club 11 (Amsterdam), morgen Tivoli (Utrecht). Club 11 moet ik helaas missen maar morgen ben ik er zeker bij! hoop dat ik wat nieuwe nummers live te horen krijg, klinkt erg goed...

avatar van doornappel
tivoli optreden achter de rug...

LOVE MOTOR!

thejazzscène
Vet album vind ik.
Ik heb ze live gezien en dat was werkelijk briljant. Vette industrial waar de klemtoon op het technokarakter ervan ligt. Als Dj zijn de twee (van de drie) artiesten gewoon rampzalig. Semi goede platenkeuze maar verschrikkelijk gemixt. Zou me niet verwonderen moesten ze strontzat achter hun tafels stonden.

JustaRascal
Nieuwe album is inmiddels uit, scheurt weer lekker.