Weekend at Waikiki - Sonar (2018)

1 stem

Uitgebracht in eigen beheer

1. HANNAH Returns (4:14)
  2. Turn Back the Time (4:17)
  3. H.A.L. (4:56)
  4. New Start (3:49)
  5. Angels (4:42)
Hendrik68
Pardon? Nieuw werk van deze band? Laatste keer dat ik ze hoorde had ik nog geen rijbewijs en die heb ik al meer dan 30 jaar. Waar komt dit zo ineens vandaan. Een reünie die naar meer smaakte gok ik.

avatar van EttaJamesBrown
Doet Junkie xl ook mee?

avatar van reptile71
Volgens mij doet Tom Holkenborg (Junkie XL) niet mee op deze EP. Het klinkt wel behoorlijk goed, vind ik. Ze doen me erg denken aan David Bowie vnl. 'Hours...', Heathen, Reality periode. Heel anders dan hun vroegere werk. In 2016 coverden ze All the Young Dudes van Bowie op een festival: Weekend At Waikiki - All The Young Dudes - YouTube. De band is sowieso wel beïnvloed door Bowie, geloof ik.

Ben er net achter dat er een volledig album uit is gekomen in mei 2018. Met bovenstaande nummers plus nog zes. Heb hem in de wacht gezet voor toevoeging en speel hem momenteel af via Spotify. Mooi album! Ik denk dat deze EP officieel niet eens bestaat, maar meer een voorproefje was van het album. Ik kan hem ook nergens vinden behalve hier: SONAR | Weekend at Waikiki - weekendatwaikiki.bandcamp.com