Helene Fischer - Live - Die Arena-Tournee (2018)

geen stemmen

Duitsland
Label: Polydor

1. Intro (1:11)
  2. Nur mit Dir (5:22)
  3. Phänomen (6:20)
  4. Das Volle Programm (3:28)
  5. Schmetterling (3:53)
  6. Weil Liebe Nie Zerbricht (4:07)
  7. Mit Keinem Ander'n (5:07)
  8. Ich Will Immer Wieder... Dieses Fieber Spür'n (5:04)
  9. Sowieso (4:07)
  10. Und Morgen Früh Küss' Ich Dich Wach (3:38)
  11. Die Schönste Reise (4:05)
  12. Ich Wollte Mich Nie Mehr Verlieben (4:42)
  13. Wenn du Lachst (4:01)
  14. Hit Medley (9:04)
  15. Lieb Mich Dann (3:29)
  16. Du Hast Mich Stark Gemacht (3:39)
  17. Mit Jedem Herzschlag (4:33)
  18. Herzbeben (3:27)
  19. Dein Blick (3:25)
  20. Mit dem Wind (4:42)
  21. Wir Zwei (3:38)
  22. Fehlerfrei (3:57)
  23. Wir Brechen das Schweigen (4:49)
  24. Achterbahn (7:12)
  25. Flieger (4:43)
  26. Unser Tag (4:43)
  27. Atemlos Durch Die Nacht (6:13)
Hoe heet het instrumentale nummer welke je hoor tijdens de aftiteling wanneer het concert is afgelopen?

Wie helpt mij uit de brand?

Groeten,

In Duitsland een fenomeen en deze populariteit lijkt steeds meer naar Nederland over te waaien. Mijn dochters hebben haar laatst live gezien en waren diep onder de indruk. Het laatste nummer op deze plaat, Atemlos Durch Die Nacht, alvast bekeken en beluisterd op Youtube en moet zeggen; visueel en vocaal een kunststukje en een song die de grondvesten doet schudden. Luister trouwens ook eens, misschien hier niet het goede podium, naar Dana Winner met One moment in Time live op Youtube, wat een adembenemende versie, Ongelooflijk werkelijk!

Majestueuze uitstraling. Zou haar wel eens willen horen met wat steviger werk. Helene als 'rockbitch

avatar van Tony
Mooi meiske ja, maar we gaan haar toch niet echt serieus op haar muzikale kwaliteiten beoordelen, he?

Van mij moet er vooral niks, vraag mij alleen af waarom deze zangeres volle zalen/stadions blijft trekken, Niet zomaar een paar jaar, nee best al een lange poos en in Nederland schijnen haar concerten ook aan te slaan. Is het alleen een mooi meiske of speelt haar stem, haar verleiding, haar power/energieke uitstraling, haar timing, haar gevoel voor entertainment hierin ook een rol ? Daarom zou ik haar ook graag met wat steviger werk horen stoeien, misschien valt ze dan totaal door de mand, maar kan ook zijn dat ze dat juist tot volle wasdom komt. Muziek is voor mij ( ga echt vaak naar concerten ) in de eerste plaats vermaak, verleiding, overrompeling, emotie en improvisatie en op deze punten scoort Helene Fischer dus wel stevig.

artonna campaign schreef:
vraag mij alleen af waarom deze zangeres volle zalen/stadions blijft trekken

Are you serious? Is het vullen van stadions jouw argument om het serieus te moeten nemen? Zoals 50 million fans can't be wrong?

Mijn schoonzus, totaal geen verstand van wat voor muziek dan ook, is hier helemaal weg van, heeft haar shows al een paar keer in Duitsland en Arnhem gezien, weet ik. Moest een keer verplicht een show van Helene uitzitten die op TV was toen we daar op bezoek waren. Echt verder weg van wat ik in muziek waardeer kan deze vrouw niet staan, een ander universum en duidelijk niet het mijne. Of ze met steviger songmateriaal uit de voeten kan is voor mij dus een non-vraag.

Mij moet je vooral niet serieus nemen, constateer alleen dat mijn dochters heel veel hebben met David Bowie maar ook glimlachend thuis kwamen naar een concert van Helene Fischer. Misschien zijn zij ook wel helemaal van het padje!

avatar van Tony
Haha, dat kun je zelf het beste inschatten, maar op basis van de informatie die je hier weggeeft... Nee, fijne feestdagen.

Het visuele aspect, een bepaalde stem, innerlijke en uiterlijke power/uitstraling kan blijkbaar ook wat teweeg brengen, muziek is gelukkig onvoorspelbaar en emotie voor iedereen anders.....veel geluk in 2019