Common Market - The Winter's End (2009)

Label: Hyena

1. Nouveau Depart (2:11)
  2. Escaping Arkham (2:48)
  3. Brasso (2:21)
  4. Slow Down Moses (3:13)
  5. The Picture of My DeLorean Gray (3:45)
avatar van Rhythm & Poetry
Een vermakelijke EP, ik heb haar al een paar keer met erg veel plezier beluisterd. Elk nummer heeft wel iets wat mij aantrekt en Escaping Arkham is echt een pareltje (wat kan die Sabzi produceren zeg!). RA ken ik dan weer als een MC met een erg mooie stem en die gebruikt hij ook op deze EP weer optimaal. Met fijne teksten weet hij me erg goed te vermaken. The Picture of My DeLorean Gray is instrumentaal en dit is zelf mijn favoriete productie van The Winter's End; zeer warm en veelzijdig. Tot nu toe kan ik er nog geen genoeg van krijgen. Jammer dat dit zo snel is afgelopen .

Rene1979
Bedankt voor de tip R&P
Ik vind elk nummer erg goed.
Jammer dat er weer een instrumentaal nr tussen zit..
Maar als deze mannen een volledig album maken van deze kwaliteit dan is het iets wat in mijn collectie komt

avatar van Rhythm & Poetry
Ik weet dat jij het niet zo op instrumentale tracks hebt Rene maar dat laatste nummer is toch echt briljant. De kracht en afwisseling die dat nummer uitstraalt .