Mass - When 2 Worlds Collide (2018)

1 stem

Label: Escape

1. Just Can't Deny (3:56)
  2. Only a Dream (4:15)
  3. Falling in Love (5:03)
  4. Alive (4:31)
  5. Second Hand Rose (5:06)
  6. Turn It Over (4:08)
  7. Revenge for the Maiden (3:36)
  8. Some Time Ago (4:35)
  9. Stand Alone (4:01)

met Michael Sweet

10. Time Marches On (4:52)
  11. When 2 Worlds Collide (5:47)
avatar van vielip
Vandaag bij No Dust Records, dankzij een tip van iemand die er rondliep, dit album op lp meegenomen. De hoes vond ik gelijk al mooi en na snel wat stukjes geluisterd te hebben de lp maar gekocht. Draait nu thuis z'n eerste rondje en ik moet zeggen dat het erg lekker klinkt! Voor een plaat uit 2018 ook voorzien van een fijne productie. Eentje die ademt en aan alle instrumenten lekker de ruimte geeft. Prima melodieus gitaarwerk en een zanger die weet wat zingen is. De nummers zijn lekker divers ook. Zo komen dubbele bass drums voorbij maar ook een piano. Kortom; van vele markten thuis.