Capricorn - 20 Hz (1993)

Dance
Label: Global Cuts

1. 20 Hz (6:46)
  2. Didn't I (5:26)
  3. For the Soul, Body & Mind (6:10)
avatar van trebremmit
20 hz is een erg fijne classic, bekend van de trommels, kan tegenwoordig nog steeds mee wat mij betreft.
De andere twee tracks halen dat niveau trouwens lang niet, wat slappe house en techno.

avatar van RogerV
20Hz is inderdaad wel een van de beste danceplaten van Nederlandse makelij. Heerlijke sfeer, alsof je opstijgt naar een verre dimensie in de ruimte waar een droom komt van een stel trommelaars waarna je in een soort droomvlucht komt. Je kan er van alles bij fantaseren.

En met alleen 20Hz was het vijf sterren geweest. Die andere tracks halen het wat naar beneden. Didn't I valt vooral op door irritante samples. For the Soul, Body & Mind is iets beter maar klinkt gewoon erg gedateerd.