Capricorn - Lost in Jellywood (1998)

1 stem

Electronic
Label: Proudly

1. All I Am (7:08)
  2. You Either Love Somebody or You Hate 'M (4:41)
  3. Blackeyes (4:54)
  8. Shake-Dominate (5:11)
  9. Waxworks (6:44)
  10. Ray (6:29)
avatar van RogerV
Hans Weekhout roetsjte in 1998 van de Big Beat glijbaan. Het genre dat dat jaar zijn hoogtepunt bereikte. Maar volgens mij heeft dit album nauwelijks aandacht gekregen.

Volgens mij was het niet slim om zijn Capricorn-alias hiervoor te gebruiken want dat wordt denk ik toch meer geassocieerd met 20Hz, een geniale trancehit, maar toch wel wezenlijk anders dan dit. Hij had beter een nieuw project uit de grond kunnen stampen.

Wat ook niet helpt is dat dit album behoorlijk middelmatig klinkt. Ik kan niet helemaal inschatten in hoeverre de tand des tijds daar aan mee heeft gewerkt. De enige nummers die er een beetje uit steken zijn Alright met zijn acid loop en Bughni en Waxworx. Maar voor de rest wil het niet pakken en krijg je niet de behoefte dit nogmaals op te zetten.