The Skull - The Endless Road Turns Dark (2018)

Label: Tee Pee

1. The Endless Road Turns Dark (6:55)
  2. Ravenswood (3:51)
  3. Breathing Underwater (6:17)
  4. The Longing (4:55)
  5. From Myself Depart (6:00)
  6. As the Sun Draws Near (4:24)
  7. All That Remains (Is True) (5:56)
  8. Thy Will Be Done (6:10)
avatar van i.Ron S.
Deze had ik voor uitkomen besteld op LP want ik ben toch wel een fan van Eric Wagner.
Nu duurde het geweldig lang voor die kwam want natuurlijk moeten de grote webshops en ketens tegenwoordig eerst gevoed worden(ik vermoed dat het daaraan ligt).
Ongeduldig als ik ben luisterde ik het al via een andere, eigenlijk veel gemakkelijkere weg. Nadien hoopte ik ergens dat het niet meer zou komen want het is heel middelmatig. Typisch de 'Trouble-sound' maar allemaal heel traag. Je hoopt op wat uithalen van Eric Wagner maar misschien heeft hij dat niet echt meer in zich.
Het is niet heel zwak maar de muziek lijkt voor mij wat op de coverprent van de LP, nogal ongeïnspireerd.