Tierra Whack - Whack World (2018)

Uitgebracht in eigen beheer

13. Sore Loser (1:00)
  14. Dr. Seuss (1:00)
  15. Waze (1:00)
avatar van Ludo
conceptueel geniaal, zullen we maar zeggen.

avatar van Ludo
Fuck Off en Sore Losers hoogtepunten. goeie intro's.

misschien moet Madlib haar volgende plaat produceren

avatar van ArthurDZ
Verrassend leuk, deze. En voorbij voor je er erg in hebt

Nee maar serieus: dit is veel beter en onderscheidender dan je op het eerste gezicht (dus bij het zien van de tracktijden) zou denken. Aanrader voor liefhebbers van chille hiphop en mensen die niet veel tijd kunnen vrijmaken voor muziek.

avatar van Film Pegasus
Best wel een goed album dit. Tierra Whack zorgt voor 15 nummers op een album dat al evenveel minuten duurt. Korte nummers en toch voelt het niet alsof de nummers afgekort zijn of alleen maar samples. Het zijn 15 kortverhaaltjes geworden. En wat je niet zou verwachten is dat het nooit te druk wordt. Er staat alvast geen overbodige muziek op, alles komt mooi tot haar recht. Een heel fijn album.

avatar van popstranger
Of hoe je op een kwartier tijd de grote meerderheid van het peloton achter je kan laten omdat je snediger en puntiger klinkt. Geen enkel nummer klokt af boven de minuut en geen enkel nummer is een vervelende skit waar ze op dit soort albums vaak mee rondstrooien.