Legowelt - Astro Cat Disco (2006)

Electronic
Label: Clone

1. BerlinOstbahnhof (6:13)
  2. Bonn 1978 (Discodubmix) (4:32)
  3. City Lights (4:51)
  4. Crystal Cat (5:20)
  5. Dirty Tango (5:16)
  6. Disco Bitch (6:56)
  7. Drivin' for Our Love (6:02)
  8. Film Star 18 (5:53)
  9. How Deep Can I Go 2 (6:01)
  10. Interflugelectro (7:35)
  11. Make Your Move (3:06)
  12. Romantic Overture 23 (3:05)
  13. Strada 83 (3:02)
avatar van brooklyn
Ola ola, genieten weer dit. Wolfers haalt wat oude, op andere labels uitgebrachte tracks terug en dook in het archief om niet-uitgebracht spul hierop te zetten. Wat rest is wat herkenning (BerlinOstbahnhof, Bonn 1987) uit de oude tijd, en een hoop 'nieuwe' tracks.

Blijkt maar weer dat zijn oudere stijl mee beter ligt dan wat hij tegenwoordig uitbrengt. Frivoler, vrijer en mooier klinkt het hier...

Track van het album: Interflugelectro!

Ben benieuwd, die oude stijl van hem ligt mij ook wel beter, geloof ik.

Curieuze hoes trouwens.

avatar van brooklyn
Ja, je moet hem zeker eens beluisteren

Electro_
brooklyn schreef:
Track van het album: Interflugelectro!

Nee joh, Disco Bitch!

avatar van kinjutsu
wie in amsterdam verkoopt dit? please, als iemand het weet stuur me een PM!

avatar van John Doe
helaas, het is alleen een digitale release

thejazzscène
Schitterend album. Heb hem een keer mogen beluisteren en daarna ben ik hem kwijt gespeeld. Deze cd is vrijwel niet meer te vinden in de gewone winkel. Ik vind het eigenlijk verschrikkelijk want ik zou zo graag dat nummer Ostbahnhof van hem hebben.
Heeft iemand dat nummer misschien op de computer?

avatar van SpaceLee
wow, dit is een geweldige plaat! beste wat ik tot nu toe heb gehoord van herr wolff.