Clairo - Diary 001 (2018)

Pop / R&B
Label: Fader

1. Hello? (2:15)

met Rejjie Snow

2. Flaming Hot Cheetos (2:02)
  3. B.O.M.D. (2:39)

met Danny L Harle

4. 4EVER (2:39)
  5. Pretty Girl (2:59)
  6. How [Demo] (2:07)
avatar van Ploppesteksel
Vooral Flaming Hot Cheetos vind ik een erg fijn deuntje. De rest mag er ook zijn, al is dit zeker geen wereldschokkend project.

avatar van alexander-r
Echt wel lekker met de eerste zonnestralen van het jaar. Zoals boven aangegeven niet wereldschokkend, maar dat hoeft niet ieder muzikaal project te zijn.

Rudi1984
alexander-r schreef:

Perfecte artiest om straks op Lowlands met een biertje buiten de tent te liggen.

avatar van alexander-r
Rudi1984 schreef:

Dat denk ik ook ja, helaas ben ik dan niet aanwezig. Wel ontdekt door een vriend van me die liep te klagen over het enkel kennen van 'Donnie' in de nieuwe rij aankondigingen!

Rudi1984
alexander-r schreef:

Dat denk ik ook ja, helaas ben ik dan niet aanwezig.

Helaas Clairo zelf inmiddels ook niet meer.