Brant Bjork - Mankind Woman (2018)

Label: Heavy Psych Sounds

5. Mankind Woman (4:31)
  6. Swagger & Sway (4:02)
  7. Somebody (4:43)
  8. Pretty Hairy (3:53)
  9. Brand New Old Times (2:04)
  10. 1968 (3:14)
  11. Nation of Indica (4:48)
avatar van trebremmit
Brant Bjork klinkt hier wel erg als Led Zeppelin, best aardig hoor, maar ik hoor liever de wat warme laidback stijl van hem.

avatar van cornucopia
Ik vind het weer een fijn schijfje van Brother Brant. Juist wel heerlijke laidback rock 'n roll.

Mssr Renard
Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik al in meer dan 10 jaar tijd geen plaat van Brant Bjork meer heb opgezet. Ten tijde van 'Gods & Goddesses' luisterde ik veel naar stonerrock en aanverwante genres en draaide ik genoemde plaat ook veel.

Dit is dan ook de eerste plaat sinds heel lang die ik op zet, en het valt me totaal niet tegen. De heerlijke laidbacksound met de wat praat-achtige zang ligt mij erg. Ik hoor er nog steeds veel invloeden van Jimi Hendrix in terug, maar dan minder gitaarvuurwerk. Echt Led Zeppelin hoor ik zo 1,2,3 niet erin terug.

avatar van philtuper
Somebody heeft dan toch wel weer een lekkere groove hoor!