NES - Ahlam (2018)

Spanje
Wereld / Jazz
Label: ACT

1. Ahlam (4:47)
  2. You Made It Hard (3:38)
  3. Houzni (4:59)
  4. Bye Bye (4:28)
  5. Allouane (4:55)
  6. Laisse Moi Entrer (3:19)
  7. The World Is Blue (4:47)
  8. Le Temps (3:42)
  9. Happy NES (3:05)
  10. Priere (3:59)
avatar van Mjuman
Is nu aan het spelen; mooi opgenomen, er wordt fraai akoestisch gemusiceerd. Ice een echte ACT release. Misschien wel iets voor aERodynamIC of Broem of Masimo?

avatar van Broem
Mjuman schreef:

Mucho gracias. Die gaan ik eens luisteren.

avatar van Broem
Album is op spotify te luisteren. Idd een typische ACT release. Album straalt vakmanschap en sereniteit uit. Prachtige worldmusic afwisselend in het Engels, frans en Arabisch gezongen door Nesrine Belmokh. Ogenschijnlijk simpele begeleiding door een cello en percussie die een heerlijke gelaagdheid laat horen. Staat mooi in dienst van elkaar wat het album goed in balans houdt. Knap gedaan door dit driemanschap.

avatar van Mjuman
Rust en ruimte is wat je hoort en dan blijkt dat je met drie mensen heel veel muziek kunt maken.

avatar van Premonition
Muziek voor mannen "van stand met een teer gestel"?

Premonition schreef:
Muziek voor mannen "van stand met een teer gestel"?

Open inind, en een goed set wil ook wel helpen. Carbon Based Lifeforms Interloper klinkt fijn, maar dit klinkt heel mooi.