Con Brio - Explorer (2018)

Soul / Funk
Label: Fat Beats

1. Saddle Up (4:24)
  2. Too Lit 2 Quit (3:48)
  3. I Wanna (3:40)
  4. Texas Summers (3:03)
  5. Body Language (5:28)
  6. Heart Shaped Box (4:04)
  7. Royal Rage (3:56)
  8. Illuminate (3:56)
  9. United State of Mind (4:35)
  10. High Spirits (3:53)
  11. Feels Good (3:21)
avatar van DJ_wimpie
Muziek vol energie! Aan de video's te zien wellicht een sterke live band.
Ziek McCarter doet me denken aan Bruno Mars. Funk, soul en zelfs wat R&B. It makes me "feel good"!

avatar van E-Clect-Eddy
Too Lit 2 Quit is een heel pakkend nummer, zet meteen je voeten / lichaam in beweging.

I Wanna en Body Language is de andere singles.

Hoor ook wat Simply Red erin terug naast ook wat van de 70s Michael Jackson.

Verder één van de mooiste hoezen van dit jaar.

avatar van Reijersen
Volgens mij ooit bekend geworden doordat een nummer in een reclame werd gebruikt, nu toch alweer een tweede studioalbum. Een vrij poppy album moet ik zeggen, waar af en toe de rockinvloeden ook niet achter blijven. Het vrolijke United State of Mind en het funky Illuminate bevallen mij het best.

avatar van harencoor
Bruno Mars meets Michael Jackson en daar naast nog wat andere soul/funk invloeden. Heb het genoegen gehad ze live aan het werk te zien in een Parijse jazz club in Oktober. Leuk aangenaam plaatje.