Alien Weaponry - Tu (2018)

Nieuw-Zeeland
Label: Napalm

1. Whaikorero (1:36)
  2. Ru Ana Te Whenua (5:32)
  3. Holding My Breath (4:34)
  4. Raupatu (3:37)
  5. Kai Tangata (6:35)
  6. Rage - It Takes Over Again (3:37)
  7. The Things That You Know (4:57)
  8. Whispers (4:16)
  9. PC Bro (3:44)
  10. Urutaa (4:10)
  11. Nobody Here (3:03)
  12. Te Ara (4:40)
  13. Hypocrite (5:01)
avatar van Zagato
Leuk thrash plaatje uit Nieuw Zeeland met Maori teksten als gimmick. Veel spelvreugde, leuke songs echt een fijn album. Lijkt me vooral live een mooi feestje, ouderwets moshen!

avatar van bennerd
Op het net wordt dit langs alle kanten bestrooid met complimenten, maar eerlijk gezegd vind ik Tu maar een ernstig geforceerde hap. Het is gortdroog klinkende moderne metal in het straatje van oude Trivium-meets-Sepultura-meets-Machine Head, maar dan zonder alle blitse meebrullers. De thematiek is leuk, maar ik heb werkelijk waar geen idee waarom Alien Weaponry besloten heeft om dit net geen uur lang te laten duren. Taaie ding in slechte zin.