Anaal Nathrakh - A New Kind of Horror (2018)

Label: Metal Blade

1. The Road To… (1:49)
  2. Obscene as Cancer (3:03)
  3. The Reek of Fear (3:20)
  4. Forward! (3:29)
  5. New Bethlehem / Mass Death Futures (3:27)
  6. The Apocalypse Is About You! (3:02)
  7. VI Coactus (3:43)
  8. Mother of Satan (3:25)
  9. The Horrid Strife (3:27)
  10. Are We Fit for Glory Yet? (The War to End Nothing) (4:10)
avatar van Perpetual
Hoewel ik van vele kanten gehoord heb dat mensen ontevreden zijn met de sound die Anaal Natrakh op ‘Forward!’ neerzet, ben ik daar niet een van. Vind het (meestal) een goede zaak wanneer muziekanten het spectrum wat verkennen. Bij dit nummer ook een geweldig resultaat, want wat is dit een bruut nummer... Ben erg benieuwd naar het album.

avatar van Fleppie
Geen zorgen voor diegenen die zich zorgen maakten, gewoon weer de oude vertrouwde Anaal Nathrakh, met 'Forward' als de ballad van de cd.

avatar van aslan
aslan (crew)
Fkn schizofrene shit / Favo track: 'The Reek of Fear' - gestoorde mix van Fukpig's The Horror is Here of zoiets met King Diamond Ik denk dat dit tot nu voor mij de beste AN is

avatar van Kos
Kos
Reek of Fear is zeker wel de beste ja (Mother of Satan ook cool) , maar als geheel valt het toch beetje tegen. De bombastische kant van AN vind ik wat minder.

avatar van andnino
Een redelijke Anaal Nathrakh (slecht zijn ze nooit). Maar als ik ze allemaal op een rijtje zet komt deze toch wel als een van de minste uit de bus. Het is allemaal net een tikje minder catchy dan wat ik had verwacht, en met deze hoeveelheid bombast gaat dat toch wel opvallen.

avatar van Haunted
aslan schreef:
...met King Diamond Ik denk dat dit tot nu voor mij de beste AN is

King Diamond ja, ik zocht die opmerking al. Dacht even dat hij echt meedeed maar toch niet.