Silkk the Shocker - It Will All Make Sense Later (2018)

1 stem

Label: Shockerworld

1. It Will All Make Sense Later (3:09)
  2. I'll Do It (3:06)
  3. We dem Boyz (3:45)

met Mr. Mase

4. You Bringing Who? (3:25)
  5. Hold Up (3:44)
  6. Came a Long Way (3:10)
  7. His & Hers (3:44)

11. Allergies (4:52)
  12. Robot (4:47)

met Romeo Miller en Master P

13. Ball (3:02)
  14. Vending Machine (3:06)
  15. Business (3:14)

met blaqnmild

16. Milk & Honey (3:08)
  17. Outta Here (3:53)

met YoungBoy Never Broke Again

avatar van thomzi50
De tragiek van deze plaat: Silkk toont welbeschouwd meer ambitie dan op al zijn voorgaande platen, met meer tekstuele variatie en duidelijk meer zorg voor details, maar het is juist daardoor ook een meer inwisselbare plaat geworden. Op de klassieke No Limit-sound viel veel, erg veel aan te merken, maar die was hoe dan ook eigen, ook door de stortvloed aan steeds dezelfde terugkerende teksten, rijmwoorden, beats, lijfspreuken en gastartiesten. Dat had toch iets heel vertrouwds: binnen een paar minuten was je weer helemaal in dat malle universum van Master P en de zijnen. En hoe je het ook wendt of keert: die muziek werd door niemand anders gemaakt - dat voelde je direct.
Dit album, tja, roept helemaal geen sfeer op. Het is vooral heel inwisselbaar, alsof ieder ander dit net zo goed had kunnen maken. Of nee, niet net zo goed: beter. Want Silkk blijft ook gewoon een nogal beperkte rapper.