Anal Penetration / Anal Whore - Split (2004)

Nederland / Duitsland

18. Anal Whore - Down on Your Knees
  19. Anal Whore - Analbolika
  20. Anal Whore - SM Torture Instruments
avatar van korenbloem
De band naam viel me al op, toen ik door de updates lijst heen surfde, maar die hoes..... (niet echt de cd die je op tafel kunt laten liggen)

avatar van dix
dix
De relevantie zal niet door iedereen herkend worden, daarvan was ik me van te voren bewust.

sxesven
Het verband tussen snuff en Tubgirl ontgaat mij anders óók. Evengoed is er op MoMe natuurlijk ook ruimte voor quasi-snuff, zolang de speelduur er naar is, natuurlijk (evengoed leverde een snelle zoektocht naar August Underground en Niku Daruma niets op, maar da's een kwestie van even toevoegen; Guinea Pig 1 en 2 mogen wegens te kort niet).

Overigens heb ik verder geen enkele sympathie voor bands die menen hun hoezen vol te moeten stouwen met plaatjes die ze van willekeurige shocksites trekken, begrijp me niet verkeerd. Ik kan dit toch alleen maar erg sneu vinden, maar goed, ieder z'n ding hè...

avatar van dix
dix
tubgirl leeft (waarschijnlijk) nog...maar aan amputaties en onthoofdingen geen gebrek op mume.
dat soort plaatjes voeden dezelfde ziekelijke obsessie, zie daar het verband.

sxesven
Blijf ik het een andere categorie vinden, maar goed, verder mag het van mij inderdaad allemaal onder het kopje 'sneu, sneuer, sneust' geplaatst worden. Je dooie pa met zijn hersens tentoongespreid op het nieuwe album van Vaginal Obliteration, 't zal je maar overkomen. Kijken of 't dan nog steeds zo leuk is.

avatar van bennerd
godlydevil7 schreef:
Tja, nu zou ik kunnen gaan zeggen "wat verwacht je dan". Maar misschien is een andere uitleg wel wat handiger.
...

Hoewel dit inderdaad vrij ver gaat...

Mooie uitleg, ik was er alleszins niet opgekomen.
En laat de fans van deze muziek maar in hun waarde. Het pieskotsblubberpoepgenre heeft best wel nog goede bands, imo.
(Waarom moet er toch bij ieder Goregrind-album hetzelfde gezegd worden? )

lekkere cover de nummers van Anal whore zijn beter

Ik heb een voorkeur voor de nummers van Anal Penetration. Lekker plaatje

Ik wou net een satteetje gaan eten. Dank U!!! Morgen dan maar. Over deze hoes of doosje dan ook maar een bruine zak zoals bij Two Virgins

Da,s van ver door jouw tijd. John Lennon & Yoko Ono met naakt-foto op de hoes moest in een bruine zak verkocht worden. Dit vind ik een stuk smeriger. Maar misschien is het "kunst"?

Stijn_Slayer
Nou, ik heb liever deze dan dat smerige kutplaatje van Lennon en Ono

avatar van AGE-411
Kenneth schreef:

Deze hoes is overigens nog kinderspel in vergelijking met deze

Of deze

sxesven schreef:

Nee, da's een echte dame. Het plaatje is vrij befaamd (net als iets Lemon Party of Goatse) en heet Tubgirl. Deze Japanse mevrouw spuit haar eigen poep over zich heen na even met een klisma in de weer te zijn geweest. Dus tja. Echte poep, echte dame.

Volgens mij is het wat track 6 zegt wat het is.

Stijn_Slayer
Dat para-nog-wat album is best gaaf

avatar van Killeraapje
Ach Marco Borsato heeft weer een nieuwe CD na Rood en Wit Licht zal Pins in your genitals vast een grote hit worden

avatar van Supersid
Da's gene kattepis