Sue the Night - Soft (2018)

Label: AAA

1. Beckon [Soft Version] (3:49)
  2. Wanderer (4:17)
  3. The World Below [Soft Version] (3:57)
  4. Like Snow (3:41)
  5. Look Forward [Soft Version] (3:29)
avatar van E-Clect-Eddy
Wanderer en The World Below [Soft Version] zijn als dubbele-single verschenen.

Op elk album staan er wel een paar nummers die me goed bevallen en deze twee doen dat ook weer.

Ingetogen licht dromerige Pop Wanderer met veel ruimte voor subtiele percussieve elementen alsmede geplukte snaren (van een viool / cello?)

The World Below [Soft Version] is volgens mij een re-make van een bestand nummer in de stijl / sfeer vergelijkbaar met Wanderer. Veel ruimte voor die mooie stem, met veel hoog daarin.

Misschien dat ik ditmaal verder kom dan 5 of 6 keer luisteren van een album van Sue The Night.

avatar van E-Clect-Eddy
Ook Like Snow valt goed...

Dit album kan hoog eindigen tussen de ruim 60 EP's van 2018 die ik beluisterd heb... mogelijk Top 10.

Klein puntje van kritiek. Alle nummers passen goed bij elkaar maar kan iets meer variatie gebruiken, of één nummer minder of één nummer erbij die wat meer afwijk van de rest.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Suus nog gesproken zaterdag. Goed nieuws, er komt een baby in Februari.

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
DjFrankie schreef:
Goed nieuws, er komt een baby in Februari.

Je presenteert het alsof je de vader bent

avatar van Dim
Dim
Overbodig album. Een "soft version" van The World Below, wie bedenkt dat?

avatar van E-Clect-Eddy
Prachtig album... halfje erbij. Benieuwd hoe dit live klinkt.

avatar van E-Clect-Eddy
Voor Like Snow is er een video uitgebracht.

Eén van de mooiste EP's van dit jaar.