Overruled - Hybris (2018)

Label: Punishment 18

1. Pawns of War (5:18)
  2. Burning Bridges (5:35)
  3. Hybris (5:28)
  4. She-Devil (5:08)
  5. Purgatory (1:01)
  6. Follow His Order (5:49)
  7. Lust for Power (4:55)
  8. Run for Your Life (3:20)
  9. Losing Sanity (4:40)
avatar van Kondoro0614
Heerlijke thrashmetal van Nederlandse bodum waar een bepaald klasse niveau toch wel van afstraalt! De heren weten toch wel met wat krachtige riffs, leuke solo's en een leuke vaart het album te presenteren en aangezien ze vrij onbekend zijn pakte ik het langzaam maar wel goed op. Ik durf geen grote uitspraken te doen hier, ik ken de band daarvoor nog niet goed genoeg en wil niet zoals 'Zwaremetalen' te snel door de bocht komen, die dit albums zelfs prees op hun Facebook pagina (waar ik het ook vandaan heb geplukt) maar, achteraf snapte ik wel een beetje waarom. Niet verwacht en best geinig. Leuke thrashmetal is het zeker, en ben benieuwd wat de mannen in de toekomst ons te brengen hebben.