Anathema - Internal Landscapes (2018)

Label: KScope

1. Anathema (6:41)
  2. Untouchable Part 1 (6:14)
  3. Untouchable Part 2 (5:33)
  4. Thin Air (6:00)
  5. Ariel (6:29)
  6. Can't Let Go (4:34)
  7. Dreaming Light (5:47)
  8. Are You There? (5:11)
  9. J'ai Fait une Promesse (3:33)
  10. Leaving It Behind (4:27)
  11. Springfield (5:42)
  12. Distant Satellites (8:07)
  13. Internal Landscapes (8:37)
avatar van JohnnyVergerFan
Are You There van "Hindsight" en J'ai Fait Une Promesse van "Falling Deeper" dan?

avatar van rafke pafke
Ja dat denk ik wel ja. Voor een fan een overbodige compilatie, al koop ik hem toch maar voor de volledigheid ?

avatar van Fluvver
Wordt dit een verzamelaar?

avatar van JohnnyVergerFan
Yes - en ben bang dat deze ook bij mij toch weer in de verzameling terecht komt...

avatar van jellecomicgek72
Hoes heeft dezelfde soort stijl als die van Achtung Baby.

bas1966
afsluiter blijft een absolute topper.

avatar van Lost
Best of zonder a Simple Mistake is toch niet top... direct wisselen met can’t let go...

avatar van Fluvver
Beluisterd. Mmm het is een beetje Anathema "the best skyradio rocksongs" geworden. Het album is een verzameling van liedjes van voorgaande 4 albums waarin "hoop, liefde" centraal staat, terwijl ik de wanhoop periode misschien wel het mooiste van deze band vind. Verder zijn de nummer niet allemaal de beste van de albums naar mijn mening.