Paralysed Age - Tragedia Nosferata (2006)

1 stem

Duitsland
Label: Dancing Ferret

1. Cold Winds (4:28)
  2. Patricia in Pain (6:04)
  3. The Grave Shall Be Forever (4:38)
  4. The Key (3:37)
  5. Drawing Room (4:59)
  6. Taste of Night (4:53)
  7. Last Mystery (6:49)
  8. We Walk the Shore (5:40)
  9. My Guest (4:44)
  10. Revelation Day (4:24)
  11. Raindance (4:41)
  12. Exit to Root (6:16)
jean maurice
een van de betere gitaar/wave bands uit Duitsland ze slagen erin om dat oude new wave geluid te koppelen aan moderne electro, het is net alsof je een mannetje of vier hoort spelen maar het zijn er echt maar twee!!! daarom des te knapper als je naar het resultaat luistert van deze plaat, zeker geen meesterwerk maar wel erg appart , al was het alleen al om dat Duitse accent!!!! Ik vind het een goede plaat en op zijn minst de moeite van het aandachtig beluisteren waard.

avatar van Alicia
De opvolger van Empire of the Vampire uit 1999 vind ik toch weer een stukje minder spannend. De liedjes zijn heel vaak best aardig, ook leuk dat accent, maar meer dan pop met een duister randje is de muziek op dit album niet, dus houden we het voorlopig gewoon maar even bij Empire of the Vampire.

Parlotones
jean maurice schreef:
een van de betere gitaar/wave bands uit Duitsland ze slagen erin om dat oude new wave geluid te koppelen aan moderne elektro, het is net alsof je een mannetje of vier hoort spelen maar het zijn er echt maar twee!!! daarom des te knapper als je naar het resultaat luistert van deze plaat, zeker geen meesterwerk maar wel erg apart , al was het alleen al om dat Duitse accent!!!! Ik vind het een goede plaat en op zijn minst de moeite van het aandachtig beluisteren waard.

Deze band is total nieuw voor mij, maar mijn zoek opdracht zit wel in deze hoek. Ken je Escape with Romeo ook en Blessing in Disguise .