tnf schreef:
Opmerkelijk debuut, zeker vergeleken met haar Songfestival-inzending. Naar het schijnt is dit met een laptop en simpele headset opgenomen, en zo klinkt het ook wel een beetje. In de periode dat ze stemmen in haar hoofd hoorde (ze was een jaar of 16), mompelde ze diepduistere teksten over de diepste krochten van haar gevoelsleven over al even donkere muziek.
Het is regelmatig wat lastig verteerbaar. Je kunt er veel van zeggen, maar prikkelend is het iig wel.
Ik hoop alleen dat ze, qua ontwikkeling in de mainstream muziekwereld, niet compleet naar de andere kant doorschiet, al vind ik haar Songfestival-nummer al die richting op gaan. Er mag best iets spannends aan blijven zitten.
Helaas gaat ze lijkt het volledig de Froukje en Snelle-route op. Features met niet-passende artiesten, richting nietszeggende popdeuntjes. Zowel dit debuut als Snowsniper zijn eigenzinnig, ook Vlinders was hier en daar nog wel raak (Achter Ramen!), maar het lijkt steeds commerciëler te worden. Heb dit debuut hoog zitten toen ik het in 2019 hoorde.