Go March - II (2018)

6. Zabriskie (7:53)
  7. Bark (5:54)
  8. Kalmar (4:40)
avatar van E-Clect-Eddy
Op Discogs aangemerkt als Krautrock, instrumentaal maar het klinkt weer erg lekker.

Ze hadden ook een fijne cover van The Chase gemaakt een tribute aan Giorgio Moroder, die had van mij ook hierop mogen staan.

Go March - Chase (A Giorgio Moroder Tribute) - YouTube

avatar van andnino
Lekkere plaat hoor! Ik mag Spotify Discover Weekly weer bedanken voor deze tip.

Dit zit heel goed in elkaar. Instrumentaal, maar wel met een eigen gezicht. Vrijwel ieder nummer heeft een patroon waar vervolgens op gebouwd wordt tot en met een epische conclusie. Krautrock hoor ik er een klein beetje in, maar meer postrock en psychedelica, en van de elektronica is met ook niet vies (Giorgio Moroder is soms inderdaad niet ver weg). Eens kijken of dit bij herhaalde beluistering ook interessant blijft!

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Gisteren live gezien. Een zeer opzwepende show, super dansbaar en zeer lekker. Chop Chop.

avatar van popstranger
Muziek die perfect balanceert tussen opzwepend (Chop Chop) en rustgevend (Kalmar). Leopolderson heeft dicht naast iets van Boards of Canada gelegen qua sfeer en zonder de samples. Morris More kan gerust een feestje op gang trekken en Downside Up zou in een rechtvaardige wereld een veel gedraaide single kunnen zijn op de radio.