Corey Hart - First Offense (1984)

Canada
Label: EMI

1. Sunglasses at Night (5:17)
  2. Peruvian Lady (4:21)
  3. Lamp at Midnite (4:06)
  4. She Got the Radio (3:56)
  5. It Ain't Enough (3:31)
  6. Does She Love You (3:35)
  7. Cheatin' in School (4:25)
  8. The World Is Fire (5:09)
  9. At the Dance (3:31)
  10. Jenny Fey (3:37)
Sunglasses at Night... Geef mij de versie met Tiga maar.

Electro_
Volgens mij was die Tiga-versie degene die ik vanmiddag hoorde in een winkel. Deze versie was het niet in ieder geval, maar even op zoek naar die van Tiga dus. Leuk nummer!

avatar van jordybeukeboom
Hij is toch getrouwd met Pink? Ziet er nu wel anders uit

edit: nee het is Carey Hart

avatar van Yamato
Die versie van Sunglasses At Night, hilarisch. Geef mij die van Tiga maar.

yoeridedeygere
ik kan ze allebei wel smaken. Maar het origineel is beter (wetende dat ik eerst tiga's versie kende )

avatar van Bravejester
Een sterk debuut en ook het eerste album dat ik kocht van Corey Hart.

Sunglasses at Night is prima ( en uiteraard de mooiste versie van dit nummer ! ) maar vooral The World Is Fire,It Ain't Enough en Cheatin' In Shool geven aan hoe breed dit album is qua stijlen.

avatar van lennon
Ik ken Sunglasses ook via Tiga, en vond dat een erg prettig nummer.

COrey Hart kende ik alleen van het Duitse pop blad Bravo. Die kocht ik vaak omdat er veel Duran Duran in stond, maar Corey Hart kwam ook altijd voorbij. Tot Tiga's cover nooit geweten wat voor muziek hij maakte.

Nu heb ik dit album in huis gehaald vanwege Sunglasses., want ook zijn versie vind ik erg goed (Eigenlijk heeft Tiga er maar bar weinig anders aan gemaakt, behalve het toevoegen van een beta en het knippen van wat refrein, zoals bijna elke house act eigenlijk doet) De rest van het album is niet helemaal mijn ding, en ik begrijp dus ook wel waarom ik niet wist wie hij was.

Op Sunglasses na, niet echt een hoogstaand album. 2 sterren voor Sunglasses alleen al

Bravo, ook het blad met de Depeche Mode posters.
Volgens mij zaten er hoe dan ook meer posters in dan in de Hitkrant, Muziek Expres en de Popfoto

avatar van lennon
Maar Bravo had van die halve bladzijden met "posters" en vaak stickers en ook nog kaarten met zogenaamde handtekeningen

Die stickers plakte ik dan op de singlehoesjes van de des betreffende artiest.
Goed spul, je kreeg ze er niet meer fatsoenlijk af.

deric raven schreef:
Die stickers plakte ik dan op de singlehoesjes van de des betreffende artiest.
Goed spul, je kreeg ze er niet meer fatsoenlijk af.

Lol, ik was zo wijs ze op de plastic hoesjes te plakken die ik er altij bij kocht

avatar van Darkzone
Sunglasses is 1 van dé hoogtepunten van de soundtrack van Stranger Things. Verder ken ik de beste man niet.

avatar van Bravejester
Darkzone schreef:

Mooi! Nog een extra reden om Stranger Things snel te gaan zien!

Op eigenlijk al zijn albums staan wel een paar fraaie nummers ( vind ik dan )

Parlotones
Bravejester schreef:

Mooi! Nog een extra reden om Stranger Things snel te gaan zien!

Op eigenlijk al zijn albums staan wel een paar fraaie nummers ( vind ik dan )

Juist en daarom heb ik alleen de compilatie cd nog in mijn verzameling. Heb BANG! en Corey Hart [96] op cd gehad. Never Surrender vind ik écht de mooiste song.