Liars - TWTWF (2018)

17. A Kind of Stopwatch
  18. No Help Pamphlet [The Alpha Ceti Orchestra Remix] ** *
avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Beste hoes van het jaar - niet te missen.

avatar van Mausie
Man man man, die valt van lelijkheid uit elkaar. Altijd jammer van die extreem lelijke hoezen, die wil je gewoon niet in je verzameling hebben staan. Ik hoop dan altijd dat de muziek ook zo lelijk is, dan hoef ik het album niet in mijn verzameling op te nemen Maar soms staat er wel wat leuks op en dan heb je opeens deze hoes er tussen staan bijvoorbeeld:

The Hotelier - Goodness (2016)

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Wel, afgaande op stemmen op vorige platen, is dit wel een redelijk populaire band, dus mensen gaan deze hoes vast in huis halen .

De vorige plaat featurede ook dezelfde man met een bruidsjurk. Een doorlopend thema dus

avatar van WesleyX16
Ben altijd fan geweest. Ben benieuwd hoe het nieuwe album gaat klinken. Murdrum is al in ieder zeer geslaagd. En wat het albumhoes betreft. Ik houd wel van een beetje zelfspot... We hoeven het leven altijd even serieus te nemen.

avatar van Arrie
Is de hoes niet eerder bedoeld als een parodie op metalhoezen dan als zelfspot?

avatar van Cervantes
Is de hoes niet eerder bedoeld als een parodie op metalhoezen dan als zelfspot?

Ik denk beide.

avatar van Barend G
Maartenn schreef:

Mocht u er benieuwd naar zijn: die man is Angus Andrew, het enige overgebleven lid van Liars.

avatar van Masimo
Volgens mij is het idee dat hij, na het vertrek van zijn bandleden, nu bij het creatief proces enkel op zichzelf is toegewezen (met zichzelf is 'getrouwd').