Dear Deer - Chew​-​chew (2018)

1 stem

Frankrijk
Electronic / Rock
Label: Swiss Dark Nights

1. Nadia Comaneci (3:11)
  2. Dogflight (3:27)
  3. Jog, Chat, Work & Gula-gula (3:18)
  4. Deadline (4:01)
  5. Earworm (3:33)

met Loto Ball

6. Stracila (3:54)
  7. Disco-discord (4:09)
  8. Ozozooz (3:42)
  9. Thanatomorphosis (4:28)
avatar van E-Clect-Eddy
Op Discogs aangemerkt als ElectroClash / Noise / Minimal van een Post Punk duo uit Lille Frankrijk, niet te verwarren met hun naamgenoten Dear Deër uit Zwitserland die uit ander muzikaal vaatje tappen: Indie Folk.

Minimal hoor ik er niet in terug, wel Post Punk in een smerige ElectroClash / Electro Rock variant.

Beiden leden in dit duo zingen maar zangeres / bassist / toetsenist Sabatel staat meer voor in de mix dan Federico Iovino, die ook gitaar / toetsen en de effecten verzorgt. Verder worden ze op Earworm nog bijgestaan door Loto Ball met de trompetten, die dat ook al deed op één nummer op het vorige album.

De hoogtepunten zijn: Disco-Discord met piepende synths schuift aardig richting EBM / Industrial en ook Deadline en Earworm bevallen goed.