Ghost Rockers - De Favoriete Hits - Gekozen door Fans (2018)

1 stem

Belgiƫ
Label: Studio 100

1. Ghost Rockers (3:15)
  2. De Beat (2:40)
  3. Help Mij (2:47)
  4. Spoorloos (3:26)
  5. Jij Bent M'n Aardbei (3:19)
  6. Billy (2:50)
  7. Leven en Dood (4:00)
  8. Kom Als de Nacht Valt (3:46)
  9. Vallen en Weer Opstaan (3:11)
  10. Volg Je Gevoel (2:44)
  11. Belle (3:16)
  12. Graffiti (3:01)
  13. 18 voor Altijd (3:23)
  14. Voor Altijd (3:51)
  15. Alles Is Stil (3:07)
  16. Ghost Rockers [Karaoke Versie] (3:14)
  17. De Beat [Karaoke Versie] (2:38)
  18. Help Mij [Karaoke Versie] (2:46)
  19. Spoorloos [Karaoke Versie] (3:26)
  20. Jij Bent M'n Aardbei [Karaoke Versie] (3:20)
avatar van esteban
Even dit verzamelalbum gekozen om iets over de Ghost Rockers te zeggen. De serie heb ik, met uitzondering van een glimp hier en daar, nooit echt gezien. En het is ook niet zo dat ik een CD spontaan ga opzetten, laat staan de titels of teksten echt ken. Ik heb absoluut niets met deze band.

Wel is het een feit dat mijn petekind hier enorm grote fan van is. Net als mijn ouders Samson & Gert moesten aanhoren op mijn kamer, in de tuin of op de baan, zet ons tienjarig meisje voortdurend de Ghost Rockers op. En dan moet ik toch wel zeggen dat dit niet altijd een straf is. Er zitten effectief goede melodieën en memorabele teksten bij. Inhoud zelfs. Dat valt allemaal reuze mee, het is zeker geen platte bedoening.

Het nieuws dat de Ghost Rockers het na deze zomer definitief voor bekeken houden, daar was ze toch even niet goed van. Ik hoop dat er de mogelijkheid is voor haar om de band nog een laatste keer te zien, want ze leeft hier echt wel mee mee. Moesten S&G het in mijn jeugd na slechts enkele jaren al voor bekeken gehouden hebben, zou ik hetzelfde gevoeld hebben.