Justice - D.A.N.C.E (2007)

Frankrijk
Dance
Label: Ed Banger

1. D.A.N.C.E [Radio Edit] (3:31)
  2. B.E.A.T. [Extended] (4:52)
  3. Phantom (4:59)
  4. D.A.N.C.E. [Extended] (4:34)
Electro_
De nieuwe Justice. Ik keek er toch wel naar uit - nu blijkt dat ik alle nummers eigenlijk al ken. Valt nogal tegen dus, vooral omdat de nummers niet eens zo spectaculair zijn. Het rauwe, smerige geluid dat op Waters of Nazareth te horen was is nagenoeg weg en daarvoor in de plaats zijn vrolijkere deuntjes te horen die opzich nog op de radio kunnen ook.
B.E.A.T. en D.A.N.C.E. zijn dezelfde nummers, alleen is de eerste bedoeld voor in clubs en de tweede voor op de radio, B.E.A.T. is wat vuiler en harder.

avatar van RvL
RvL
Ken de tracks oook al maar wat GODS gruwelijk!!

Sebastian draaide afgelopen vrijdag B.E.A.T. in het Patronaat in Haarlem... jezus wat klinkt die track hard in de club!

Topper! Ben benieuwd naar het album wat er aan zit te komen!

Sebastian, Patronaat... Ik heb weer 's een feestje gemist.

avatar van luc011190
Ik ben niet zo kapot van die nieuwe stijl, Phantom gaat meer verder waar Waters of Nazareth stopte.

Niettemin blijf ik Justice een fantastische dance-act vinden, eveneens alle Banger-vriendjes die ik in hun kielzog ontdekt heb.

Electro_
Wat mij vooral teleursteld is die irritante sample in D.A.N.C.E. en B.E.A.T., eerst vond ik hem erg leuk en origineel maar wat een irritante stem zeg . De muziek zelf is mij nog wel een 4* waard maar door die sample zal het dat niet halen vrees ik.

avatar van Zwammer
Hmm wel een tegenvaller dit. Alle nummers kon ik natuurlijk al. Phantom vind ik niet erg goed en de andere twee zijn hoogstens leuk voor een avondje stappen. Jammer, 2.5* dus.

ik weet het ook nog niet zo ... waarom staat phantom hier weer op?

avatar van Zwammer
Justice had gewoon twee nummers klaarliggen om uit te brengen. Toen dachten ze dat is toch wel erg weinig voor een single/EP.. dus hup gooi het oude Phantom er ook maar op, want die heeft toch nog niet op een officiële Justice-release gestaan..

Electro_
Twee nummers? B.E.A.T. is in feite gewoon een remix van het eerste nummer...

Tracklist voor het album dat is ook niet erg spectaculair, staan onder andere Waters of Nazareth, D.A.N.C.E., Let There Be Light en Phantom op. En nog een oud nummer dat nog niet is uitgebracht, One Minute to Midnight. Ben toch wel benieuwd nog!

3ddfreak
Officieel waren deze tracks eigenlijk nog niet beschikbaar voor de release van deze EP... Iedereen had ze natuurlijk al via het net bekomen. Toch vind ik het een goeie zet van Justice. Een zeer goeie opwarmer voor hun album dat eraan zit te komen.

avatar van van elst
fantastische song D:A:N:C:E: wordt alvast zeker een onderdeel van de soundtrack van de zomer van 2007

goeie nummers maar niets nieuws. al hun hits zijn trouwens covers of samplers, we are your friends, phantom, d.a.n.c.e, ...
not very original, maar toch steeds leuk om op te dansen...
album zal niet zoveel nieuws brengen, het enige spectaculaire is dat we are your friends er niet zal op staan wegens geen toestemming van simian (mobile disco)....

Electro_
Wat wordt er in Phantom gesampled dan?

Waters to Nazareth en One Minute to Midnight niet voor zover ik weet en dat zijn de bekendste singles. En dan ben ik wel benieuwd naar waar Phantom een sampler of cover van is. We Are Your Friends is gewoon een remix.

Dat is trouwens nog wel een van hun minste remixes, vind ik.

IK HOU VAN DIT LEIDJE! hebben jullie de clip wel us gezien? die is ook zo stoer

avatar van luc011190
smartanatje schreef:
IK HOU VAN DIT LEIDJE! hebben jullie de clip wel us gezien? die is ook zo stoer

Jaja, zeker. Gemaakt door artiest So Me.

Electro_
De Curtis Vodka "No School" remix van D.A.N.C.E. is geniaal. Erg duister sfeertje heeft het dan opeens!

herman schreef:
En dan ben ik wel benieuwd naar waar Phantom een sampler of cover van is.

Goblin - Tenebre.

avatar van Darkman
geweldig lied

Ken alleen B.E.A.T nog niet, ben hem nu aan het luisteren klinkt wel lekker, en idd iets meer 'smerige' electro dan het origineel D.A.N.C.E Phantom is 1 van mijn favorieten van Justice, dus ik vindt het al met al een lekkere EP, en ik denk dat het cijfer hoger was geweest als ik dit EP had beluisterd toen het album nog niet uit was

avatar van Leonard91
Vind D.A.N.C.E. eigenlijk helemaal niet zo bijzonder, heb hem denk ik iets te vaak geluisterd. B.E.A.T. is dan wel grappig en Phantom is echt goed maar niks nieuws onder de zon eigenlijk.