Endtime Odyssey - City in Decay (2018)

Belgiƫ
Label: Basspie

1. Burned Up (5:02)
  2. Sinners' Paradigm (6:19)
  3. City in Decay (6:13)
  4. Metal on Skin (11:48)
  5. Essence of Time (4:36)
  6. A Life of Pretence (6:40)
  7. Stargazer (8:36)
avatar van Ayreonfreak
1,0
Tergend slecht dit album. Onbegrijpelijk dat dit is uitgebracht. Verder wil ik er geen eens woorden aan vuil maken.

avatar van namsaap
Ayreonfreak schreef:

Ik voel met je mee. Heb deze geluisterd voor een review op Zware Metalen. Moest er dus wel iets meer woorden aan vuil maken. Was nog mild in mijn eindoordeel. In een goede bui die dag waarschijnlijk .

avatar van Ayreonfreak
1,0
namsaap schreef:

Promo al eerder terzijde geschoven met opmerking ongeschikt. Het erge is dat de promotor al meerdere keren gevraagd heeft toch echt een review te schrijven. Uitgelegd dat het niet verstandig is, maar hield voet bij stuk. Tja, binnenkort gaan we daar dan de zure vruchten van lezen....

avatar van uffing
Ayreonfreak schreef:

Ik heb me er ook even aan gewaagd en ik voel met je mee, Ruard