Delic - Kidnap at the Noodle Shop (2018)

Electronic / Pop
Uitgebracht in eigen beheer

1. Magic City (3:47)
  2. Mrs. Fuentes (4:57)
  3. Golden Train (5:51)
  4. Lights (3:25)
  5. Kidnap at the Noodle Shop Pt. I (2:32)
  6. Kidnap at the Noodle Shop Pt. II (3:59)
  7. Mirror (4:17)
  8. Words (5:29)

avatar van jordidj1
Klinkt wel lekker op het eerste gehoor.

avatar van TheLegacy
Heerlijk wegdromen in de trein met deze plaat op. Het blijft toch een muzikale dimensie op zichzelf. Delic, welkom terug!

avatar van Frenz
Doet me een beetje denken aan Headz 2a en 2b van Mo'Wax

avatar van E-Clect-Eddy
Niet verkeerd, de paar nummers die ik beluisterd heb: heel sfeervol, Electronic, Ambient, Experimenteel, Trip Hop, Beats, Jazzy. Ander keertje eens het hele album luisteren.

avatar van TheLegacy
Zijn er hier trouwens mensen die het vinylboek hebben besteld? Ik wel namelijk en ik wacht er nog steeds op.

avatar van Willis
Lekker plaatje, hoor. Ik had eigenlijk verwacht dat Delic iets gigantisch anders zou doen bij zijn terugkeer, maar dit heeft toch wel veel overeenkomsten met zijn oude werk uit zijn Opgezwolle tijd. Iets meer gebalanceerd en minder hongerig.

avatar van Frenz
Blijf terugkeren, bevalt prima, zitten hele fijne beats tussen

avatar van Glaciers of Ice
Ik vind deze plaat dus echt een verschrikking. Ik heb niets tegen experimenteren, want dat deed Delic vroeger heel tof. Dit klinkt echter helemaal nergens naar en ik heb het gevoel dat ik naar een andere muzikant aan het luisteren ben. Tuurlijk is Delic heel wat jaren ouder en is zijn kijk veranderd, maar dan luister ik liever naar zijn oudere werk waar ik nog die hiphop-feel heb. Ik ga dit denk ik niet nogmaals beluisteren. Niet verwacht dat het zo hard zou tegenvallen. Kan zo vijftig instrumental tapes opnoemen die interessanter zijn.

avatar van Houn
Ik vind dit dus écht geweldig. Blijft terugkeren en dan ook meteen weer aantal dagen non stop. Vind tevens de sfeer welke het meekrijgt ook erg lekker. Gewoon lekker lounge muziek met hier en daar een herinnering naar het oude

avatar van Poles Apart
Glaciers of Ice schreef:

Eens, ik vind dit ook helemaal niks. Het is automatische piloot spul en het gaat nergens heen. Erg slappe hap tot het vervelende aan toe. Jammer, want de man heeft genoeg in z'n mars.