Heinoos - Kloar! (2018)

Label: Tante Riky

1. Høken in de Tent (3:23)
  2. Wat Is ‘t Mooi (3:58)
  3. Vliegtuug van Papier (3:51)
  4. Schroeten (3:26)
  5. Goa Niet Weg (3:16)
  6. Vandaag (3:12)
  7. Lieve Lieveling (3:20)
  8. Geen Stuuver Mear Weerd (4:17)
  9. Eendagsvlinder (5:05)
  10. Ik Heur bij Ow (En I-j bij Mij) (3:03)
  11. Dat Is 'T Mooie an Ow (3:02)
  12. Helden (3:20)

met Jan Kolkman

avatar van Dirkrocker
Ik ken deze jongens al en poosje, het bandje bestaat al en jaar of 20. Heb ze al en aantal keer mogen zien tijdens de Høkersweekenden van Normaal. Voornamelijk speelde ze Normaal covers, maar eindelijk in 2018 en eerste album en eigen muziek. Leuk album. Vooral opener Høken in de tent vind ik lekker , wat een ode is aan Normaal. Maar lieve lieveling en wat is t mooi zijn me andere favoriete. Nu kwam toevallig hun 2e album vd week uit, en wat ik gehoord heb, klinkt goed. Zie een stijgende lijn. Staat alleen hier nog niet tussen

avatar van Arrie
Je kan hem zelf toevoegen!