Yôko Kanno - Cowboy Bebop OST 3: Blue (1999)

Japan
Score
Label: Victor

1. Blue (5:03)
  2. Words That We Couldn't Say (3:29)
  3. Autumn in Ganymede (3:56)
  4. Mushroom Hunting (3:20)
  5. Go Go Cactus Man (2:39)
  6. Chicken Bone (4:57)
  7. The Real Man (4:02)
  8. N.Y. Rush (5:05)
  9. Adieu (5:41)
  10. Call Me Call Me (4:44)
  11. Ave Maria (5:49)
  12. Stella by Moor (1:10)
  13. Flying Teapot (3:34)
  14. Wo Qui Non Coin (3:43)
  15. Road to the West (2:54)
  16. Farewell Blues (5:14)
  17. The Real Folk Blues (-See You Space Cowboy-) (5:56)
avatar van Gajarigon
'Blue' is de derde en naar mijn mening ook beste OST van de anime reeks Cowboy Bebop. Het is een diverse mix van nummers, met enkele enorme draken (Flying Teapot, en omdat het zo uit de toon valt Ave Maria) maar ook met fantastische uitschieters zoals 'Call Me Call Me' en 'Blue'. Eervolle vermelding ook voor het ontwapenende 'Wo Qui Non Coin', van Ed over Ein.

Beoordelen van zo'n album is altijd lastig, maar als je hier en daar wat skipt is het een heerlijke manier om een uur door te komen.

avatar van Bruno_6
The Real Folk Blues is opnieuw opgenomen en wordt nu verkocht ten voordele van CDC Foundation en Doctors without Borders naar aanleiding van de coronacrisis.

A Special Performance of Cowboy Bebop's "The Real Folk Blues" feat. Yoko Kanno, Steve Blum, and More - YouTube