The 1975 - A Brief Inquiry Into Online Relationships (2018)

Label: Dirty Hit

1. The 1975 (1:34)
  2. Give Yourself a Try (3:16)
  3. TOOTIMETOOTIMETOOTIME (3:27)
  4. How to Draw / Petrichor (5:49)
  5. Love It If We Made It (4:12)
  6. Be My Mistake (4:16)
  7. Sincerity Is Scary (3:45)
  8. I Like America & America Likes Me (3:26)
  9. The Man Who Married a Robot / Love Theme (3:33)
  10. Inside Your Mind (3:50)
  11. It's Not Living (If It's Not with You) (4:08)
  12. Surrounded by Heads and Bodies (3:56)
  13. Mine (4:06)
  14. I Couldn't Be More in Love (3:51)
  15. I Always Wanna Die (Sometimes) (5:14)
avatar van Mausie
Mausie (crew)
Elbow schreef:

Je hebt zeker een punt hoor maar ik vind dat er hier op mu/me sommige mensen zitten te wachten om eens een album af te kraken tot het bot dat gehypt wordt en goede recensies krijgt zoals The 1975 !
Muziek is en blijft subjectief. Ik zou het persoonlijk nooit over mijn hart krijgen om 0,5 te geven voor een album...
Maar iedereen doet natuurlijk wat hij of zij wil he☺️
Leve de muziek ?

Ik zou ook niet snel een 0,5 geven hoor, heb het zelfs nog nooit gedaan zie ik. Alleen maar een keer 1 ster. Maar ik kan mij voorstellen dat als ik een Frans Bauer album ga luisteren, het wel zou kunnen gebeuren. Maar ja, daar ga ik dus niet aan beginnen

Er zijn hier idd veel mensen die graag iets willen afkraken, MuMe is überhaupt erg kritisch. Echter heb ik juist het gevoel dat dit niet vaak gebeurt bij albums die goede recensies krijgen. De bands die het hier vaak moeten ontzien, krijgen meestal ook slechte kritieken van de bladen.

avatar van midnight boom
Los van wat hopeloos pretentieuze grootheidswaanzin is dit een buitengewoon sterk popalbum. Diverser krijg je ze niet. Mooiste "Pinkpop band" in jaren

avatar van Slowgaze
Zag 'Give Yourself a Try' laatst langskomen op tv. Wat een cringefest is die tekst zeg.

avatar van Niek
Paar leuke dingen (How to Draw / Petrichor, The Man Who Married a Robot / Love Theme) maar veel is mij veel te kazig of - zoals Slowgaze zo treffend verwoord - een cringefest qua teksten, maar soms ook te manier waarop het gezongen wordt. Te helder, te lief, te ideale schoonzoon. Zo komt het bij mij binnen in ieder geval.