Petra & Co - Petra (1989)

Belgiƫ
Label: Mouse

1. Laat Je Gaan (3:30)
  2. Verliefd Zijn Is... (3:18)
  3. Vrij Zijn (3:53)
  4. Waarheen (2:50)
  5. Vrienden (3:15)
  6. Eindeloos Liefdesverhaal (3:03)
  7. My Heart Rules over My Head (2:57)
  8. S.O.S. (I Lost My Love in You) (3:10)
  9. Dreamlover (3:40)
  10. Sexy Dancin' (2:35)
  11. If I Stay (3:40)
  12. Just Let Go (3:30)
Ha, Petra & Co mocht natuurlijk niet ontbreken op deze site.

avatar van VanDeGriend
Hee Jij Daar staat er niet op ?

avatar van monique
1,0
ik heb "laat je gaan'' nog op cd single destijds vond ik het nog wel leuk,maar nu draai ik het nooit meer

avatar van musicfriek
VanDeGriend schreef:
Hee Jij Daar staat er niet op ?

Dat vond ik ook verrassend ja. Waarschijnlijk alleen een losse single geweest. En Laat Je Gaan/Just Let Go heb ik ook op single

avatar van SirNoodle
Ik meen me te herinneren dat ze 'doorbrak' met 'eindeloos liefdesverhaal' en dat ze toen een hip hoedje op had, en als ze het refrein zong en de titel ...een eindeloos liefdesverhaal... dat ze dan altijd met elke hand een vingertje opstak naast de oren en dan van links naar rechts knikte met haar hoofd.

Tot zover mijn kennismaking met het fenomeen Petra, dat was in het legendarische Tien Om Te Zien, toen het nog mega-populair was.

Laat je gaan heb ik jammer genoeg nooit op single gekocht, het blijft een gapend gat in mijn collectie

Fantastische plaat hoor. Veel verschillende stylen tussen pop, new beat, ballads, Engelse nrs. Swingen maar! 4/5.

avatar van musicfriek
Deze zangeres blijkt nog steeds erg actief te zijn en niet onverdienstelijk volgens mij. In Vlaanderen geniet ze nog enige populariteit. Een internetvriendin wist me dit te melden:

Tegenwoordig treedt ze onder de naam La Sakhra op. In 2006 deed ze met het nummer Wonderland mee aan de Vlaamse voorronde voor het Eurovisie Songfestival waar toen Kate Ryan won.

In 1993 en 1999 deed ze onder de naam Petra mee en 2000 stond ze als backing-vocal in de Waalse voorronde bij zanger Gerlando.

Verslagen worden door Kate Ryan

De video van Laat Je Gaan is trouwens hilarisch.

SirNoodle schreef:
dat ze toen een hip hoedje op had

Je bedoelt dit hippe hoedje? Deze video is wel heel aanstekelijk, ik zit niet stil op mijn stoel iig

avatar van friday the 13 th
Haar versie van " Ik leef voor jou" vind ik nog de beste hit van haar.

avatar van friday the 13 th
friday the 13 th schreef:
Haar versie van " Ik leef voor jou" vind ik nog de beste hit van haar.

En natuurlijk "laat je gaan" !! Een plaat die zelfs in LA en New York is grijs gedraaid.

avatar van Brecht
friday the 13 th schreef:

Wat is daar grappig aan? Is gewoon de waarheid hoor. Al zal het misschien de Engelstalige versie zijn geweest.

Ik vind dat nog steeds een geweldig nummer.

avatar van Brecht
Ik wil dat wel geloven hoor, vind het gewoon hilarisch.

avatar van PEN15
Tjonge, is dit die videoclip van Laat je Gaan? Nooit gezien en wat een vreemd gevoel om het na 20 jaar eventjes in te halen. Bedankt!