Wisin & Yandel - Pa'l Mundo (2005)

Puerto Rico
Reggae / Wereld
Label: Machete

1. Dale (Intro) (3:10)

met Mr. Phillip

2. Manigueta (2:47)
  3. Llame Pa' Verte (Bailando Sexy) (3:14)
  4. Paleta (2:55)

met Daddy Yankee

5. Solo Una Noche (3:01)
  6. Mayor Que Yo, Pt. 2 (3:47)
  7. La Barria (2:55)

met Hector 'El Father'

8. Calle Callejero (2:56)
  9. Sin El (2:52)

16. Lento (2:56)
  17. Titere (2:38)
  18. Yo Quiero (2:44)
  19. Fuera de Base (3:06)
  20. Rakata [Remix] (3:33)

met Ja Rule

21. Rakata [Hip Hop Remix] (3:25)

met Tea Time

22. Llame Pa' Verte (Bailando Sexy) - Instrumental (3:19)
avatar van Ralph
De zomer komt er weer aan!

avatar van Niek
Wat kan ik hiervan verwachten?

avatar van MJ_DA_MAN
Standaard reggaeton lijkt me (alhoewel er volgens mij geen niet-standaard reggaeton bestaat).

avatar van Ralph
Gewoon reggaeton inderdaad. Wel de "betere" artiesten in het genre.

Ralph schreef:
Gewoon reggaeton inderdaad. Wel de "betere" artiesten in het genre.

Mijn inziens vooral de slimste en succesvolste. Tegenwoordig zijn het gewoon twee stoere mannen die popmuziek maken, echte reggaetón zoals op dit album is het al lang niet meer. Ik ben gestopt met het luisteren van dit genre, maar ze hebben laatst nog een single met T-Pain uitgebracht... Echt niet om aan te horen... En dan te bedenken dat dit ook de makers zijn van Rakata, mijn inziens het beste reggaetón-nummer ever (staat ook op dit album).

Offtopic: Wat mij betreft zijn Angel & Khriz de beste artiesten in dit genre. Mengen verschillende stijlen, en zijn niet zo'n popie-jopie-duo, gewoon lekker down to earth.

avatar van djwutru072
Ey Dj, draai mijn favoriete reggaeton!