menu

Puppy - The Goat (2019)

mijn stem
3,00 (6)
6 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock / Metal
Label: Spinefarm

  1. Black Hole (3:35)
  2. Vengeance (3:39)
  3. Poor Me (3:39)
  4. Just Like You (3:38)
  5. And So I Burn (3:27)
  6. Entombed (4:14)
  7. World Stands Still (4:24)
  8. Bathe in Blood (3:11)
  9. Nightwalker (3:36)
  10. I Feel an Evil (2:29)
  11. Handlebars (4:27)
  12. Demons (3:35)
totale tijdsduur: 43:54
zoeken in:
avatar van Don Cappuccino
Bathe In Blood
World Stands Still

Deze band heeft mijn interesse gewekt. Bathe in Blood start met metalriffs en blastbeats om daarmee over te schakelen naar een sound die je eerder bij Deftones zou kunnen verwachten met dromerige zang-melodieën. De overgang is echt naadloos gedaan. World Stands Still is wat meer standaard hardrock en dat vind ik al een heel stuk minder, klinkt als een slappe versie van Ghost. Ik ga de plaat zeker beluisteren, maar ik hoop dat de Bathe in Blood-achtige tracks de boventoon voeren.

avatar van CWTAB
2,5
Ik heb bij dit album hetzelfde probleem als dat ik met het werk van Ghost heb: instrumentaal dik in orde (Black Hole, Just Like You, Bathe In Blood etc) maar eens de zang opkomt knap ik af.

Vengeance begint goed met de ietwat zeurderige stem maar eens er een versnelling hoger wordt geschakeld rond 0.52 pakt voor mij de mayonaise helaas niet meer.

Voor mij persoonlijk niet de hype waard, tenzij dit live anders uitvalt..

Tegenvaller eerlijk gezegd

avatar van Hanszel
3,5
Gisteren in het voorprogramma van Monster Magnet in de Effenaar. Had -mede vanwege de wat suffe naam- al wat vooronderzoek gedaan en daaruit bleek tot mijn verbazing dat dit best interessant kon worden. En dat was het ook! Intense nummers, deden me wat denken aan Royal Blood en in iets mindere mate Deftones (zonder het geschreeuw van Chino dan).
Podiumpresentatie dik in orde. Met z'n drieën een vol, goed geluid en de zanger staat zijn mannetje. Goeie songs, vaak versnelling/vertraging. Ik vond het top!

Na afloop cd'tje gekocht en laten signeren. Vandaag dus voor het eerst studio opnamen gehoord (in de auto), deed mijn rechtervoet wel wat naar beneden bewegen.
Begin met 3,5* maar dikke kans op stemverhoging. Ik hou ze in de gaten.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:41 uur

geplaatst: vandaag om 15:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.