Avantdale Bowling Club - Avantdale Bowling Club (2018)

Nieuw-Zeeland

6. Home (7:34)
  7. Quincy's March (7:33)
  8. Tea Break (4:50)
avatar van trebremmit
Ik zag dat dit album erg goed scoorde op RYM, en dat met meer dan 700 stemmers, dus maar even toegevoegd hier. Heb het zelf nu even op staan en het is erg goed, een prima combinatie van jazz en hip-hop, waarbij de rapper Tom Scott positief opvalt. De genres vullen elkaar goed aan zonder dat er een de boventoon voert, prima jazzmuzikanten ook, die kunnen echt wat maar ik heb geen idee wie het zijn.
Aanrader!

Poa
Water Medley, wauw.

avatar van Sjaakspeare
De MC doet me sterk aan Saba denken, wat bepaald geen belediging is.

avatar van trebremmit
De opvolger is net uit, staat nog in de wachtrij.

avatar van overmars89
Dit is echt een moderne klassieker! Met de jaren is deze plaat altijd bij mij blijven hangen, omdat het iets unieks heeft.