Pulmonary Fibrosis / Purulent Spermcanal - Cannibalistic Picnic Continue (2018)

geen stemmen

Frankrijk / Tsjechië
Label: Bizarre Leprous

1. Pulmonary Fibrosis - Autopised Regugitate Estenose (1:56)
  2. Pulmonary Fibrosis - Extra Uterine (1:00)
  3. Pulmonary Fibrosis - Acute Respiratory Distress Syndrome (1:53)
  4. Pulmonary Fibrosis - Multicystic Innards Suppurate (1:23)
  5. Pulmonary Fibrosis - Cystic Bronchiectasis (0:48)
  6. Pulmonary Fibrosis - Pleurisy (0:17)
  7. Pulmonary Fibrosis - Deep Vein Thrombosis (1:55)
  8. Pulmonary Fibrosis - Pungent Vomit of Hepatic Fluids (1:46)
  9. Purulent Spermcanal - Marmar (0:58)
  10. Purulent Spermcanal - Hák Na Maso (1:12)
  11. Purulent Spermcanal - Prolezlý Nemocí (1:07)
  12. Purulent Spermcanal - J​.​L. Big Dick (1:29)
  13. Purulent Spermcanal - Biofecal (1:39)
avatar van B.Robertson
Nieuw werk van twee veteranenbands, waarvan de eerste al jaren aan de weg timmert en de andere na een jarenlange pauze weer actief is. Goregrind welteverstaan of dan wel grind/gore. In ieder geval weer een Bizarre Leprous productie die er doorkomt, want het is sinds het verdwijnen van BLP op Bandcamp niet makkelijk geworden iets van dat label toe te voegen. Een artiestenpagina voor labels is er niet, dus deel ik de opgedane informatie gaarne hier: Bizarre Leprous Production wordt geblokkeerd op Bandcamp en wel om het zeer aanstootgevende materiaal dat zij uitbrengen. Ergens aan het begin van de link valt hierover te lezen: BLP – Bizarre Leprous Production - bizarreleprous.cz