Clean Bandit - What Is Love? (2018)

Pop / Electronic

4. Rockabye (4:10)

met Sean Paul en Anne-Marie

5. Mama (3:09)

met Ellie Goulding

6. Should've Known Better (3:35)

met Anne-Marie

7. Out at Night (3:54)

met KYLE en Big Boi

8. Last Goodbye (3:19)

met Tove Styrke en Stefflon Don

9. We Were Just Kids (3:29)

met Craig David en Kirsten Joy

10. Nowhere (3:46)

met Rita Ora en KYLE

11. I Miss You (3:25)

met Julia Michaels

12. In Us I Believe (3:27)

met ALMA

13. 24 Hours * (3:02)

met Yasmin Green

14. Playboy Style * (3:40)

met Charli XCX en Bhad Bhabie

15. Beautiful * (3:44)

met DaVido en Love Ssega

16. Tears * (3:45)

met Louisa Johnson

avatar van catdog
Het eerste album was best een aangenaam werkje. De singles van dit album zijn tot nu toe allemaal teleurstellend geweest. Wellicht heeft het te maken met het vertrek van band-lid Neil Amin-Smith.

Nieuwe single Baby samen met Luis Fonsi en Marina (van haar Diamonds) is echter zeer aangenaam! Zou het album dan toch nog wat leuks kunnen bevatten?

avatar van NewYorkCityLight
Ik vind juist alle singles tot nu toe erg leuk. Alleen 'I Miss You' vind ik dan iets minder dan de andere 5.

avatar van Arrie
Haha ik ben stiekem heel erg benieuwd naar het nummer met Charli XCX en Bhad Bhabie. Volgens mij wordt dat gewoon een banger.

avatar van -SprayIt-
Ik heb dit afgezet, wat een meuk zeg. Eerste plaat was best leuk, maar dit is echt alles wat ik niet tof vind. Geen score.

avatar van Arrie
Arrie schreef:

Eindelijk eens gecheckt, maar helaas... Juist een relaxed trackje met reggae-invloeden. Best aardig maar niet waar ik op hoopte en zeker niet waar ik Bhad Bhabie op wil horen.