Charlie Winston - Square 1 (2018)

Label: Wrasse

6. Rendez-vous (3:48)
  7. Airport (4:56)
  8. Until Tomorrow (5:35)
  9. Losing Touch (5:27)
  10. Lost in the Memory (4:26)

met Vashti Anna

11. Get Up Stronger (4:59)
avatar van muziekobsessie
Sjonge jonge wat n regen van mooie releases deze weken. En dan wordt dit prachtplaatje helaas ondergesneeuwd. Want dit is charlie winstons beste album! Hier staan echt prachtige nummers op die weer meer richting singersongwriter gaan. Losing touch, rendez vous, airport bijvoorbeeld die zijn echt prachtig. Tuurlijk staan er nog zo 3 feestnummertjes op maar dit album heeft veel meer potentie dan vorig half electroplaat die gewoon slecht was geproduceerd. Zonder ziel zonder blues en dat is hier vol aanwezig! Zo vindt ik m op zijn best! Nu al vollop zin in paradiso straks. Want live is winston ongelofelijk goed! Echt een show! Stuk beter dan zijn broer tom baxter die ook net n album uit heeft "the other side of blue" maar mij minder kan boeien