Ibrahim Ferrer - Mi Sueño (2007)

Cuba
Wereld
Label: World Circuit

1. Dos Almas (4:05)
  2. Si Te Contara (3:21)
  3. Melodia del Rio (2:50)
  4. Cada Noche un Amor (3:20)
  5. Deuda (4:23)
  6. Uno (4:19)
  7. Convergencia (3:47)
  8. Quiereme Mucho (5:13)
  9. Perfidia (4:08)
  10. Copla Guajira (3:39)
  11. Quizas, Quizas (4:03)
  12. Alma Libre (3:21)
avatar van korenbloem
na een goede recentie te hebben gelezen in de oor, deze zelf gehaald. En hij is erg lekker, prima sfeertje. Hierbij snack je naar een open lucht concert, met een mooie vrouw met zwart golvend haar, dansend onder de sterren hemel en teqilia drinken, tot je er bij neer valt

Klepper
Korenbloem verwoord het zo prachtig dat ik de CD ga halen om te kijken of ik hetzelfde erbij gefantaseerd krijg.
ik kom er dus nog op terug..

avatar van korenbloem
ik hoop dat je hem mooi vind, ik ben zeer benieuwd naar je reactie.

En met deze zonnige dagen verhoog ik hem naar 4,5

Klepper
Nou, Korenbloem...ik heb de CD inmiddels twee keer beluisterd en ik moet zeggen dat mijn fantasieen iets minder ver gaan bij de muziek als die van jou.
Hoewel een openluchtconcert met een mooie vrouw met zwart golvend haar en met een glaasje teqilia altijd wel kan natuurlijk, met of zonder heer Ferrer. ik begin met drie sterren.!!

avatar van grovonion
korenbloem schreef:
Tot hier klinkt de fantasie goed, maar waarom moet je erbij neervallen? De muziek is goed maar voorlopig geen (knie)val waard.

avatar van grovonion
Klinkt toch wel erg warm en goed: 4*

grovonion schreef:

Het ligt er aan hoe je "er bij neervalt"interpreteert