Gary Numan - The Fallen EP (2018)

Electronic
Label: BMG

1. It Will End Here (4:35)
  2. The Promise (4:26)
  3. If We Had Known (4:45)
  4. It Will End Here [Edit] (3:48)
avatar van dynamo d
Ben benieuwd naar deze EP. Zo te zien wordt deze alleen digitaal en mogelijk op vinyl uitgebracht.

avatar van Poles Apart
Outtakes van "Savage" (hoesfoto lijkt in ieder geval een outtake van dezelfde fotosessie te zijn)?

avatar van E-Clect-Eddy
Op Spotify zijn de eerste 3 nummers toegevoegd aan een Expended Editie van Savage, maar de 2 andere bonusnummers staan daar dan weer niet bij.

avatar van Castle
Ik zie verder alleen (op bv discogs) versies met 3 nummers, zonder de edit versie van “it will end here”?

avatar van E-Clect-Eddy
Castle de edit van It Will End Here is als losse single beschikbaar op iTunes en Spotify.

Mogelijk hebben label of Numan op het laatst anders besloten over het toevoegen op fysieke releases?

Van deze bevalt If We Had Known het meest.

avatar van Castle
E-Clect-Eddy schreef:

Helder antwoord, dankje

Dat wordt ff streamen

avatar van lennon
Ik zie gekleurd vinyl voorbij komen op instagram maar dat zal wel via zijn eigen site verkocht zijn?

Begrijp dat ie zonder label in Nederland zit, dus hier zal ie niet verschijnen...

avatar van vigil
Ik heb m al in de winkel gespot hoor

Edit: lennon check, nu bestellen en zaterdag in huis
Gary Numan | Fallen -ltd- | 1 SL | 4050538435559 | Sounds Delft - soundsdelft.nl

avatar van lennon
vigil schreef:
Ik heb m al in de winkel gespot hoor

Edit: lennon check, nu bestellen en zaterdag in huis

15 euro....voor 3 tracks..da's best een hoop centen per lied...

avatar van dynamo d
The Promise is het beste nummer op deze vinyl EP!

avatar van E-Clect-Eddy
Prima dat deze nummers zijn toegevoegd aan de Expanded Edition van Savage.

Ze klinken wat toegankelijker en minder log, ze zijn ook gemiddeld wat korter zijn dan de bulk van Savage.