Los Reyesz Bong Death / Fentanyl Surprise - Split (2017)

geen stemmen

Label: Kitchen Vomit

1. Los Reyesz Bong Death - The People Who Listen to This Probably Have Sex with Their Parents (1:07)
  2. Los Reyesz Bong Death - Empathological Infringement (0:56)
  3. Los Reyesz Bong Death - Meddling Kids Beatdown (1:45)
  4. Los Reyesz Bong Death - Chemically Castrated by Plan B (0:54)
  5. Fentanyl Surprise - Contaminated Drinking Water (1:40)
  6. Fentanyl Surprise - Nasal Regurgitation (1:14)
  7. Fentanyl Surprise - Prenata Substance Abuse (0:20)
  8. Fentanyl Surprise - Coagulated Proteins (0:40)
avatar van B.Robertson
Toen ik de titel van het eerste nummer las schoot ik onbedoeld in de lach. Ik luister naar Los Reyesz Bong Death omdat een van de YouTube uploaders mij op het spoor bracht van Fentanyl Surprise en zodoende in hun kielzog meelift. Geen vage Bandcamp release waar niets over te vinden valt, maar netjes op Discogs en RYM. En als het dan ook nog eens op CD is uitgebracht voldoet het helemaal aan mijn eisen. Die eerste titel ga ik niet bevestigen; grindcore is mijn binding met de metal van nu. In dit geval grindgore met een groovy inslag waar de Amerikanen aardig mee wegkomen.