And Also the Trees - The Evening of the 24th (1987)

Label: Reflex

1. A Room Lives in Lucy (4:48)
  2. Twilights Pool (6:36)
  3. Vincent Craine (5:45)
  4. Wallpaper Dying (3:31)
  5. Shantell (3:41)
  6. Gone...Like the Swallows (5:58)
  7. Headless Clay Woman (3:23)
  8. Slow Pulse Boy (3:18)
  9. Virus Meadow (4:13)
  10. So This Is Silence (4:09)
  11. The Renegade (4:37)
avatar van Omsk
Ik kende AATT alleen van hun prima doorstartalbum uit 2007, maar ook hier staan prima nummers op. Slow Pulse Boy en het openingsnummer grepen me het eerst.

Verder is dit misschien een wat overbodige verzamelaar als je de eerste 2 albums hebt, maar die kan ik nergens vinden.

avatar van Omsk
Of is dit een live-opname? De geluidskwaliteit is in ieder geval alleraardigst.

Sheplays
Omsk schreef:

Makkie! klik

SFS heeft de nieuwe acoustische ook in huis!

avatar van Rainmachine
Eh... dit is geen verzamelaar maar een (uitstekend) live album, opgenomen op 24 oktober 1986 in Lausanne Zwitserland. Ik volg de band al sinds het debuutalbum uitkwam en AATT scoort zeer hoog in mijn lijst van favoriete bands aller tijden. AATT is een eigenzinnige Engelse band die erg populair is/was in Frankrijk. Daar spelen ze al sinds de jaren 80 met grote regelmaat (jaarlijks) in La Bataclan (u weet wel die concertzaal waar...). Qua sfeer neigt dit wat naar oude concerten van The Gun Club maar dan meer met een focus op intensiteit dan op anarchie. Het zijn oude vrienden van The Cure en daar zitten ook wel wat raakvlakken en dan met name de Faith / Pornography periode.