My Minds Mine - Passengers of the Void (2018)

geen stemmen

Label: Selfmadegod

1. Aftermath (1:07)
  2. Hate Formation (0:58)
  3. Slave Abuse (1:11)
  4. The Promised Resurrection (1:02)
  5. Passenger of the Void (1:00)
  6. Cocoon of Conform (1:11)
  7. (They Rather) See Us Dead (1:33)
  8. Deceptive Attitude (1:26)
  9. War Corrosion (0:56)
  10. Nothing but Teeth (1:12)
  11. Empty Carcass (0:47)
  12. The Omnipotent God (0:50)
  13. Rot Away (0:47)
  14. Faceless Plague (2:58)
avatar van B.Robertson
Naar een nieuwe My Minds Mine ben ik wel benieuwd. Ondergebracht bij een groter label ligt het hopelijk eens bij King Kong in Leeuwarden. Geen topformatie maar goed genoeg als voorprogramma van Napalm Death.

avatar van B.Robertson
Pas later via de Large gekocht; had deze Friese band anders wel bij de platenboer verwacht, maar goed... My Minds Mine gaat weer als bezeten tekeer, al zat de hel hen op de hielen. Energiek en gedreven, prima geproduceerd knallen de Napalm Death-achtige riffs uit de speakers met als steunpilaar het furieuze drumwerk. De zang was mij verteld, zou op de achtergrond staan. Heb uit voorzorg een stukje op Bandcamp gehoord, maar vond het niet zo'n euvel als op hun tweede langspeler. De man kan gewoon niet boven het volume van zijn bandgenoten uitkomen. In het laatste nummer passen ze wat groove toe - had ik al opgepikt uit de uitstekende VPRO 3voor12-recensie - maar bliksems, dit plaatje is toch echt aan de korte kant voor een langspeler.

avatar van exsxesven
Foei, lekker.