Cro-Mags - Near Death Experience (1993)

Punk
Label: Century Media

1. Say Good-Bye to Mother Earth (5:03)
  2. Kali-Yuga (6:23)
  3. War on the Streets (3:27)
  4. Death in the Womb (2:16)
  5. Time I Am (4:42)
  6. Reflections (4:21)
  7. Near Death Experience (3:33)
  8. The Other Side of Madness [Rat Soup Version '93] (4:41)
avatar van frolunda
Near death experience is niet slecht maar toch ook niet meer van het niveau van de voorafgaande albums.Zo heb ik zo nu en dan mijn twijfels over de productie en ben ik ook niet overenthousiast over de zangkwaliteiten van meneer Flanagan.Overigens meer metal dan punk en daarom opvallend dat de drie korte nummers (War on the streets,Death in the womb en het titelnummer) die in die laatste categorie vallen het best zijn.

avatar van namsaap
Na 'Best Wishes' en ' Alpha/Omega' was dit toch wel een enorme tegenvaller. Dit album bevat nog best goed materiaal maar de productie is enorm slecht. Dit luistert als een enorme haastklus en zo ziet het boekwerkje bij de CD er ook uit. Jammer......

J.Joseph moest nog een cro-mags plaat uitbrengen om zijn Both Worlds project van de grond te krijgen bij Century Media. Het enigste matriaal wat voor handen was waren de demo leftovers van de Alpha Omega Sessies. Vandaar dat het allemaal niet echt bruisend klinkt, harley flanagan is op deze plaat niet eens te horen.